Kommentarer

Hvis du f.eks. har en kommentar til en af mine kronikker, eller du ønsker at komme med en kort anmeldelse af Fighter at kæmpe med OCD, sorg og systemet,  så er du velkommen til at poste den her.

Jeg forbeholder mig retten til ikke at poste stødende og grænseoverskridende kommentarer, som ikke hører hjemme på min side. Så bevar venligst en god tone.

3 tanker om “Kommentarer

  1. Ja det kan du. Du klikker på Kontakt mig to gange – så bliver du sendt hen til siden med kontaktinfo.

 1. Hej Lisbeth.
  Ved et tilfælde faldt jeg over din kronik, lykkepiller som myslidrys. Stor var min glæde da det gik op for mig at det var forfatteren til Fighter der havde skrevet den. Fantastisk bog.
  Ville bare sige at du ikke er alene med den holdning. Jeg har selv ocd men har aldrig spist lykkepiller og kommer heller aldrig til det. For en kort bemærkning var jeg medlem af ocd forenigen. Jeg var inde i en rigtig god periode og tænkte at jeg måske kunne bidrage med at hjælpe andre med ocd så derfor meldte jeg mig ind. Jeg fik lynhurtigt oplevelsen af at alt drejede sig om lykkepiller og kun det. Jeg fik tanken, hvorfor går de i den grad medicinal industriens ærinde. Er der nogen som har økonomiske interesser i det her. Hvorfor faldbyder de i den grad lykkepiller og ignorere andre behandlings former.
  Jeg valgte at lad mit medlemskab løbe ud og ikke forny det. Det var simpelt hen for pusher agtigt efter min smag.
  Venligste Hilsener
  Brian Berntsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.